Atmacalarda Es-Es Hazırlığı..

Atmacalarda Es-Es Hazırlığı..

Atmacalarda Es-Es Hazırlığı..
04 Şubat 2016 - 08:54 - Güncelleme: 04 Şubat 2016 - 13:19

Rizespor hafta sonu evinde oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdürdü.

Ligin 20. haftasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Rizespor'da hazırlıklar sürerken, genç futbolcu Eren Albayrak yapığı açıklamada, takım ile sezon sonu dolan sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı yönünde net bir gelişme bulunmadığını, Rizespor'da bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretindeki idmanda futbolcular gruplar halinde çalıştırıldı. Hafif sakatlıkları süren Kweuke ve Sercan doktor kontrolünde düz koşu yaptı.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu Eren Albayrak, hedeflerinin yukarıdaki takımlar arasında yer almak olduğunu ifade ederek, "Yukarıları hedefliyoruz. Yukarıda ki takımlar içerisine girmek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Eskişehirspor maçı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci devrenin ilk iki maçında mağlup olduk. Eskişehir maçı ile bir telafi şansımız olacak. Elimizden geldiği kadar Eskişehir karşısında galip gelip bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda ilerlemek istiyoruz" dedi.

RİZESPOR'DA MUTLUYUM

Sezon sonu Rizespor ile imzaladığı 3 yıllık sözleşmesi dolacak olan Eren Albayrak, sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı konusunda net bir şey olmadığını ancak Rizespor'da bulunmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, "Sözleşme uzatılması konusunda fazla bir bilgim yok. Kulüp ile menajerlerim bu konuyu görüşüyor. Bu konuda görüşmeler devam edecektir. Nasıl bir karar alınacağını bilmiyorum. Ama alınacak kararın benim için de Rizespor için de hayırlı olmasını diliyorum. Benim için şu anda önemli olan Rizespor'un başarısı. Rizespor'da olduğum için mutluyum" şeklinde konuştu..

YORUMLAR

  • 0 Yorum