ARDEŞENDEKİ MOTOR EGZOZ SESLERİ BİZE AİT DEGİL

ARDEŞEN ENDURO KROS KLUBÜ gelen tepkiler uzerine bildiri yayinladi.

ARDEŞENDEKİ MOTOR EGZOZ SESLERİ BİZE AİT DEGİL
20 Ağustos 2016 - 21:02 - Güncelleme: 21 Ağustos 2016 - 00:16

Değerli hemşehrilerimiz , 

Geçtiğimiz günlerde ilçemizde yaşanan ve hepimizi derinden etkileyen motor kazalarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

Bu yaşanan olaylarda birçok neden gösterilebilir elbette.İlçemizde araç sayısının fazla olması , araç sürücülerinin motorları taşıt olarak görmemeleri , motorların gerekli güvenlik ekipmanları olmadan kullanılması ve aşırı hız bu örneklerden bazılarıdır. En önemli güvenlik ekipmanı olan kaskların kullanılmaması bu kazaların kötü sonuçlanmasına neden olmaktadır. 

Ardeşen Enduro Kros klübü olarak yaklaşık 5 senedir ilçemizde bu alandaki spor aktivitelerini organize etmekteyiz. Kulübümüze katılmak isteyen kişilerden ilk talep ettiğimiz şey dahili üyelerimizin her birinde olduğu gibi sürücü belgesidir. Bununla beraber kask ve mont ve diğer güvenlik ekipmanları da eksiksiz olarak kullanılmasını istediğimiz ekipmanlardandır. Bunlar sadece kulübümüz bünyesindeki kişilerden değil tüm motor severlerden en büyük temennimizdir. Yaşanan bu tür olaylar en çok biz motor severleri etkilemektedir. 

Bu minvalde ilçemizin bazı köylerinde bizlere karşı yapılan bazı tepkiler hepimizi fazlasıyla üzmektedir.Gelen tepkilerin büyük çoğunluğu egzoz sesi ile alakalıdır. Değerli halkımızın bilmesini isteriz ki Ardeşen Enduro Kros klübünün hiçbir üyesi şehir içinde egzoz sesini kapatmadan gezmemektedir. Bu kurala uymayan grup dışı motor sürücüleriyle ilgili ilçe emniyet müdürlüğü ile ortak hareket edilerek gerekli işlemler yapılmıştır. Ve yapılmaya devam edilecektir. Emniyet mensuplarıyla tam destek halinde çalışmaya gönüllüyüz. 

Görmediğin yer basmadığın toprak senin değildir sloganı ile tüm motor severleri kazasız ve tedbirli bir şekilde spor yapmaya davet ediyoruz. 

ARDEŞEN ENDURO KROS KLUBÜ adına

Başkan 

GÖKHAN ŞAMLIOĞLU

YORUMLAR

  • 0 Yorum