Ardeşen GSK`nın Rakipleri Belli Oldu

Ardeşen GSK`nın Rakipleri Belli Oldu

Ardeşen GSK`nın Rakipleri Belli Oldu
08 Aralık 2016 - 18:23 - Güncelleme: 08 Aralık 2016 - 19:03

Hentbolda Türkiye Kupası 2. Tur Kuraları Çekildi.

Türkiye Bayanlar ve Erkekler Türkiye Kupası 2. Tur grupları belli oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu konferans salonunda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda temsilcimiz Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (Ardeşen GSK) Süper Lig’den Samsun GSK, Osmangazi BSK, ve 1. Ligden Sivas Bld. Spor ile A Grubunda mücadele edecek.

A Grubu maçları Samsun GSK’nın ev sahipliğinde Samsun’da 16-19 Ocak 2017 tarihlerinde oynanacak. Gruplarda ilk iki sırayı alacak takımlar çeyrek finale yükselecek.

Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Mustafa Özyanık kurayı değerlendirdi. Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Özyanık, “Geçen yıl bu kupadaki başarımız ortada. 2015-2016 Türkiye Kupası’nı ve sonrasında Süper Kupa’yı kazandık. Her iki maçta da Yenimahalle Bld. Spor’u mağlup ettik. Bu başarıyı bu yıl da tekrarlamak istiyoruz. Grubumuzdaki rakiplerden 2 tanesi Süper Lig’den 1 tanesi 1. Ligden ekipler. Bütün rakiplerimizi sonsuz saygımız var ve kesinlikle ciddiye alıyoruz. 16-19 Ocak tarihlerinde yapılacak 2. Tur grup maçlarının hepsini kazanarak lider olarak çeyrek finale çıkmak istiyoruz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum