Ardeşen GSK Avrupa'da Sahne Alıyor!

Bu Sezon Avrupa Hentbol Federasyonu ‘Kupa Galipleri Kupasında’ Mücadele Edecek Olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), 18 ve 24 Ekim’de Rakibi İle Karşılaşacak.

Ardeşen GSK Avrupa'da Sahne Alıyor!
08 Ekim 2015 - 12:17

Hentbol Şampiyonlar Liginden sonra en zorlu kulvar olan Kupa Galipleri Kupasında ülkemizi temsil edecek olan Rize Ardeşen GSK’nın, Hentbol’ün ekol ülkelerinden İsveç’in Skuru İK Takımı ile eşleştiğini anımsatan kulüp basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, 18 Ekim Pazar günü İsveç deplasmanında, 24 Ekim Cumartesi günü ise Rize Ardeşen’de rakipleri ile karşılaşacaklarını söyledi.

Avrupa Kupa Galipleri Kupasının, zorlu bir kulvar olduğunu ve ilk rakiplerinin de oldukça güçlü olduğunu vurgulayan Zenginal, “Her ne olursa olsun amacımız başarılı sonuçlar elde ederek, Avrupa’da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Önce İsveç’te rakibimiz ile karşılaşarak Avantajlı bir skorla evimize dönmek, evimizde de taraftarımızın baskısı ile rakibimizi eleyerek yolumuza devam etmek istiyorum.” Dedi.

SÖLEN HAVASI YAŞANACAK
Daha önceki Avrupa Kupası maçlarında Rize ilinde adeta hentbol şöleni yaşandığını ifade eden Zenginal, “Bu sene de bunu yaşatacağız. Amacımız daha önce ulaştığımız 5 bin seyirci rekoruna ulaşmak. Bu önemli karşılaşmaya ülkenin dört bir yanından önemli isimler şimdiden özel davetiler ile davet edildi. Karşılaşmanın tanıtılması için de kulübümüz her türlü çalışmayı yürütüyor. İnanıyorum ki Ülke olarak tek yürek olacağımız bir karşılaşma daha yaşayacağız. Tüm halkımızı ve ülke genelinde hentbol severleri 24 Ekim Cumartesi günü kendi evimizde oynayacağımız bu önemli karşılaşmaya şimdiden davet ediyorum.” Dedi.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum