Ardeşen'e Yeni Tesis

Ardeşen Belediyesi mega projelerinin yapımını sürdürürken vaat edilmeyen ve ilçeye istihdam olarak çok şey katacak olan tesisleşmeye de hız verdi.

Ardeşen'e Yeni Tesis
28 Haziran 2018 - 09:20

Bahar Mahallesi sahilinde yapılan Ardeşen Belediyesi Sosyal tesislerin açılışına günler kala tesisin Balık ve Et üzerine hizmet verecek.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin tesisleşme ile ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Tesisleşiyor İlçemiz Güzelleşiyor. Belediye olarak 3.5 yılda hayal edilenlerin ötesinde bir çok hizmete imza attık ve atmaya da devam etmekteyiz. Bu anlamda İnşası çok yakın bir tarihte bitirilerek hizmete açılacak olan Ardeşen Belediyesi Sosyal tesisler yerleşkesini ve halı hazırda hizmet veren Aile Çay Bahçemizin peyzaj çalışmalarını yerinde inceledik. Allah’ın İzniyle Ardeşen Belediyesi Sosyal Tesisler (4) on gün içinde hizmet vermeye başlayacaktır. Bölgemiz ve güzel İlçemize Hayırlı uğuru olsun.” dedi.

ardesen-belediyesi-tesislesmeye-ve-gelismeye-devam-ediyor-(1).jpgardesen-belediyesi-tesislesmeye-ve-gelismeye-devam-ediyor-(2).jpgardesen-belediyesi-tesislesmeye-ve-gelismeye-devam-ediyor-(6).jpgardesen-belediyesi-tesislesmeye-ve-gelismeye-devam-ediyor-(8).jpg

ardesen-belediyesi-tesislesmeye-ve-gelismeye-devam-ediyor-(4).jpgardesen-belediyesi-tesislesmeye-ve-gelismeye-devam-ediyor-(10).jpgardesen-belediyesi-tesislesmeye-ve-gelismeye-devam-ediyor-(12).jpgardesen-belediyesi-tesislesmeye-ve-gelismeye-devam-ediyor-(16).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum