Ardeşen Belediyesinden 1300 Öğrenciye Sinema Gösterisi

Ardeşen Belediyesi sosyal Belediyecilik anlamında ilçe genelinde eğitim alan 4-6 yaş sübyan okulu, Ana Okulu ve İlköğretim 1. Kademe öğrencilerine yönelik Kültür Bakanlığı ile ortaklaşa güzel bir etkinliğe imza attı.

Ardeşen Belediyesinden 1300 Öğrenciye Sinema Gösterisi
15 Kasım 2018 - 13:00

Ardeşen İlçesinde Kültür Bakanlığı ve Ardeşen Belediyesinin ortaklaşa düzenledikleri sinema etkinliğiyle iki gün içinde 1300 öğrenciye ulaşıldı. Ardeşen Fatih İlkokulu Bahçesinde Ardeşen Belediyesinin destekleriyle kurulan Kültür Bakanlığına ait gezici sinema tırı iki gün boyunca tüm ilçe genelinde eğitim veren 4-6 yaş sübyan okulu, anaokulları ve ilköğretim okullarının 1. Sınıflarına devam eden öğrencilere yönelik önemli bir faaliyete imza attı.

 

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin yapılan etkinlikle ilgili şunları kaydetti; “Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza sosyal Belediyecilik anlamında elimizdeki her fırsatı hizmete dönüştürmek için çalışmaktayız. Bu manada; Güzel İlçemiz Ardeşen’imizde eğitim öğretim veren Fatmatüz Zehra, Fatih, Düz Mahalle ve Medine 4-6 yaş Sübyan Okullarımız, Atatürk ve Nene Hatun Anaokullarımız, Işıklı 60. Yıl İlkokulu, Mesut Karaoğlu, Fatih İlkokulu, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, İMKB İlkokulu, Köprüköy İlkokulu, Seslikaya İlkokulu Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimize yönelik Kültür Bakanlığımız ile ortaklaşa düzenlediğimiz ve iki gün boyunca Fatih İlkokulu Bahçesinde misafir ettiğimiz Gezen Sinema ile 1300 öğrencimize sinema heyecanı yaşatma fırsatı bulduk.” Diye konuştu.


















YORUMLAR

  • 0 Yorum