Ardeşen, Avrupa'nın En İyisini Ağırlayacak

Hentbol Bayanlar Avrupa Kupa Galipleri Kupasında, Rize-Ardeşen GSK, Danimarka lig lideri Team Esbjerg’i konuk edecek.

Ardeşen, Avrupa'nın En İyisini Ağırlayacak
21 Kasım 2015 - 15:57

Avrupa Hentbol Federasyonunun Şampiyonlar liginden sonraki, en zor kupası olan Kupa Galipleri Kupasında, Rize-Ardeşen GSK, Danimarka Team Esbjerg’i ağırlayacak.
 
Danimarka’da Oynanan İlk Maçı 30-26 kaybeden Karadeniz ekibi Ardeşen GSK, ikinci maçı 22 Kasım Pazar günü 16:00 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda oynanayacak.
 
Ardeşen GSK, kupa da tur atlamak için 5 sayılık bir farkla maçı kazanması gerekiyor.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, “İşimiz çok zor. Rakibimiz daha önce Avrupa Organizasyonlarında final görmüş bir ekip. Zorlu bir deplasman oldu bizim için. Özellikle ilk yarı sürekli önde götürdüğümüz maçı ikinci yarıda rakibin saha ve seyirci avantajına çevirmesiyle 4 sayı geride kapattık. Şimdi saha ve seyirci avantajını kullanma sırası bizde. 5 Bin kişilik bir taraftar desteği bekliyoruz. Rize ve İlçeleri tamamen bu maç için teyakkuza geçmiş durumda. Ama seyircimizin bunu bilmesi lazım. Maç gerçekten çok zor olacak. Zira rakip kupanın en zor takımlarından biri ve telafisi olmayan bir maç. Önümüzde 60 dakika var ve bu 60 dakikayı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Taraftarımızın da baskı kurarak rakibin kolay gol atmasını engellemesi lazım. İnanıyorum ki Büyük Ardeşen GSK Ailesi olarak başarıya ulaşacağız.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum