AK Parti'den Rize Belediye Başkanlığı İçin İlk Başvuru Yerebakan'dan

AK Parti'den Rize Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığı başvurusunu yapan İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Mehmet Yerebakan oldu.

AK Parti'den Rize Belediye Başkanlığı İçin İlk Başvuru Yerebakan'dan
10 Kasım 2018 - 13:13 - Güncelleme: 10 Kasım 2018 - 14:14

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri dolayısıyla AK Parti'de 5 Kasım'da başlayan aday adylığı başvurularında Rize Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk başvuruda bulunuldu. Rize İl Genel Meclis Üyesi ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Mehmet Yerebakan Rize Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

1961 yılı Ardeşen doğumlu olan Yerebakan, aday adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Liderimiz öncülüğünde Türkiyemizin lokomotif vilayeti olan Rizemizin, birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tüm ilçelerimizle birlikte mahalli seçimlerde daha güçlü ve hakettiği sonuçlara ulaşmada katkı sunmak üzere Rizemizden aday adaylığı müracaatında bulundum. Büyüklerimizin, Liderimizin vereceği karar ne olursa olsun  milletimiz ve insanlık için yürüdüğümüz bu kutlu yolda asla taviz vermeden ve sarsılmadan teşkilatımın emrinde yürümek bizler için en büyük şereftir.” dedi.

AK Parti'de belediye başkan aday adaylığı başvuruları 12 Kasım Pazartesi günü sona erecek.

mehmet-yerebakan-ak-parti-rize-belediye-baskan-aday-adayi-1.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum