AK Adaylardan Fındıklı'da Büyük Miting

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Rize'nin Fındıklı ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

AK Adaylardan Fındıklı'da Büyük Miting
22 Haziran 2018 - 09:39

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitinge AK Parti İl Başkan Vekili Ali Haydar Er, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, BBP Rize İl Başkanı Samet Köroğlu, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve parti yöneticileri katıldı. Mitingde milletvekili adayları tarafından konuşmalar gerçekleştirildi.

OVİT TAMAMLANDI, HAVALİMANI DEVAM EDİYOR

AK Parti'nin seçim beyannamesinde 146 büyük projenin yer aldığını, bu projelerin 3 tanesinin Rize'de devam ettiğini vurgulayan Bak, Ovit Tüneli'nin hizmete açıldığını, Rize-Artvin Havalimanı çalışmalarında ise dolgu çalışmalarının devam ettiğini, bu güne dek 11 milyon ton taş dolgunun yapıldığını söyledi.

RAKİPLERİN ÇAKILI ÇİVİSİ YOK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a rakip olanların tek bir çakılı çivileri dahi olmadığını ifade eden Bak, "Recep Tayyip Erdoğan'ın eserleri Türkiye'nin her yanında. Akşam 3. Havalimanına inecek. Bu eserleri milletin destek verdiği Recep Tayyip Erdoğan yapıyor." dedi.

İNCE YANINA GELEN ÇOCUĞU KOVDU

Muharrem İnce'nin konuşma yaparken yanına gelen çocuğu "Çekil kenara" diyerek uzaklaştırdığını söyleyen Bak, "Çocuğu bile sevemiyor. Bir de Recep Tayyip Erdoğan'a bakın. Yanına gelen çocukla konuşma yapıyor. Eğilip başını öpüyor. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, milletin içinden gelen lider, bu toprakların çocuğu. Herkes ona gönlünü açmış. Bir yanda böylesine bir lider, diğer yanda halkı her zaman küçümseyen, çocukları bile sevemeyen, teröristleri ziyarete giden, katilleri ziyarete giden aday." dedi.

RAKİP ADAYLAR TÜRKİYE GERÇEKLERİNDEN UZAK

Adayların Türkiye’nin gerçeklerinden uzak konuştuğunu vurgulayan Bak, "Neredesiniz? Neden şehit ailesine gitmiyorsun? Niye şehit cenazesine gitmiyorsun? Şehit ailesini ziyaret etmiyorsun? Binlerce şehidimize mal olan haini ziyarete gidiyorsun. İşte siz busunuz. Sizin ipleriniz dışarıda. Sadece teröristlere bir şey söylemiyorsunuz. FETÖ'ye bir şey söylemiyorsunuz. Askerimize dil uzatıyorsunuz. 'Askerimizin apoletlerini sökecekmiş'. Bu apoletleri sökmeye senin gücün yetmez ama millet senin dişlerini söker sandığa gömer. Afrin kahramanı paşamıza laf söylüyorsunuz, kahraman askerlerimize laf söylüyorsunuz. Siz dışarıdan yönetilen dışarının kuklalarısınız. Dışarıdan ne emir verilirse onu yaparsınız." diye konuştu.

Bak, 12 seçim kazanan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir tekrar kazanacağını, rakiplerinin on üçüncü kez kaybedeceğine inandıklarını sözlerine ekledi.

ak-adaylardan-findikli’da-buyuk-miting-(2).jpg

VATANDAŞLAR LAF ÜRETENLE İŞ ÜRETENİ AYIRT EDECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise 24 Haziran'da vatandaşların laf üreten ile iş üretenleri iyi ayırt edeceğini belirtti.

"Bu ülke sevdalıları ile başkalarının peşinde koşan laf cambazlarının seçimi yapılacak." sözlerini kullanan Yazıcı, "Türkiye'nin en önemli seçimi yapılacak. Bütün dünya Türkiye'yi izliyor." dedi.

ERDOĞAN’IN MECLİSTE AK PARTİ ÇOĞUNLUĞUNA İHTİYACI VAR

Recep Tayyip Erdoğan'ın Mecliste güçlü bir ekibe ihtiyacı olduğunun altını çizen Yazıcı, "Mızıkçılık yapmayacak, yeri geldiğinde koordineli çalışacak bir AK Parti grubu inşa etmeye kararlıyız. Biz eser siyaseti yapan kadrolarız. 70 sente muhtaç Türkiye'yi AK Parti kadroları devralarak bugüne taşıdı. Şimdi AK Parti'nin seçim beyannamesinde 146 tane dev proje var. AK Parti eser siyaseti ile hayalleri gerçeğe dönüştüren bir partidir." diye konuştu.

ak-adaylardan-findikli’da-buyuk-miting-(17).jpg

25 HAZİRAN’A ERDOĞAN’IN DEVLET BAŞKANLIĞIYLA GİRECEĞİZ

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, “İnşallah 25 Haziran sabahına Recep Tayyip Erdoğan’ın devlet başkanlığıyla uyanacağız. AK Parti milletvekillerinin çoğunlukta olduğu bir parlamento ile 25 Haziran’ı karşılayacağız. Ekonomik istikrarın teminat altına alındığı bir döneme giriyoruz. İnşallah desteklerinizle beraber Rize rekor kıracak. ” dedi.

CHP RİZE’DE FABRİKA YAPILMADIĞIN SÖYLÜYOR, FINDIKLI’DA YENİ YAPILAN FABRİKAYI GÖRMEDİLER

CHP’nin yıllarca vatandaşları uydurma laflarla oyaladığını ifade eden Avcı, “Rize’de yaşamayanlar, Rize’yi bilmeyenler ancak bu şekilde saçmalayabilirler. Çaykur’un Rize’nin hiçbir ilçesinde fabrika yapmadığını söylüyorlar. Fındıklı’da miting yaparken bile bunu söyleyebiliyorlar. Fındıklı’da şu anda yeni çay fabrikamız yapılıyor onu da gidip görmemişler” dedi.

ERDOĞAN’IN KARŞISINDA CHP, İP, SP, FETÖ, PKK, HDP, ALMANYA VE AVRUPA VAR

Avcı, “Karşımızdaki ittifaka iyi bakalım. Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında CHP, İP, SP, FETÖ, PKK, HDP, Almanya, Avrupa var. Allah’a hamdolsun Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında inanmış Anadolu evlatları, Fındıklı ve Rize var” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve AK Parti Rize Milletvekili adayı Muhammed Avcı vatandaşlara karanfil dağıttı.

ak-adaylardan-findikli’da-buyuk-miting-(3).jpgak-adaylardan-findikli’da-buyuk-miting-(11).jpgak-adaylardan-findikli’da-buyuk-miting-(1).jpgak-adaylardan-findikli’da-buyuk-miting-(4).jpgak-adaylardan-findikli’da-buyuk-miting-(15).jpg

ak-adaylardan-findikli’da-buyuk-miting-(18).jpgak-adaylardan-findikli’da-buyuk-miting-(8).jpgak-adaylardan-findikli’da-buyuk-miting-(9).jpg

ak-adaylardan-findikli’da-buyuk-miting.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum